a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

<programa/>

Documental «The BrAIn Roads»

actividades

El Centre de Visió per Computador presenta el documental The BrAIn Roads sobre la recerca del centre en mobilitat autònoma al medi rural

Apunta’t a veure el documental en pantalla gran a la MEMEnginy i participa de la conversa posterior que tindrem amb experts en mobilitat de la UAB!

The BrAIn Roads és un documental divulgatiu que narra la trepidant recerca d’un grup d’investigadors i investigadores del Centre de Visió per Computador (CVC) immersos en el desafiant repte de desenvolupar una intel·ligència artificial que permeti que un vehicle condueixi de manera autònoma per les zones rurals.

Amb el finançament de la Generalitat de Catalunya, el repte busca donar una resposta econòmica i sostenible a la manca de transport públic que afecta a les àrees rurals i més aïllades. L’equip científic es troba amb el desafiament d’haver d’entrenar la IA en una carretera de muntanya estreta, amb poca visibilitat, amb condicions meteorològiques adverses i sense cobertura mòbil. Una prova de concepte que difereix dels prototips de conducció autònoma existents, dissenyats majoritàriament per àrees urbanes.

 • FECHA: 25 d’abril 2024 de 12.30 a 14.00 h
 • UBICACIÓN: Carpa Square [Cómo llegar]
INTRODUCCIÓ (5 min)

 • Benvinguda i presentació – A càrrec de l’Alex Romaní, speaker oficial de la MEMEnginy24 (5 minuts)

PROJECCIÓ (35 min)

 • Projecció del documental The BrAIn Roads (35 minuts). Pots veure aquí el tràiler.

TAULA RODONA (35 min)

 • Taula rodona amb experts en mobilitat de la UAB.
  • Antonio M. Lopez Peña, investigador principal del projecte al CVC i professor ICREA Academia a la UAB
  • Àngel Cebollada Frontera, Director del Departament de Geografia de la UAB
  • Carme Miralles Guasch, Catedràtica de Geografia Urbana de la UAB

Mitjançant una prospecció als entramats de la recerca en intel·ligència artificial, el documental ens transporta des dels laboratoris del CVC fins a les emocionants proves de camp al parc natural de l’Alt Pirineu a través d’un viatge pels èxits, contratemps i complexitats tecnològiques viscudes per l’equip al llarg del projecte.

The BrAIn Roads ofereix una perspectiva apassionant del món de la ciència i la innovació, connectant el públic amb la història inspiradora d’un equip de recerca que treballa incansablement per transformar la conducció autònoma i construir ponts cap a una mobilitat del futur més accessible i sostenible.

Aquest documental exposa els resultats del projecte de Tecnologies Digitals Avançades sobre conducció autònoma al medi rural, finançat per la Generalitat de Catalunya i executat pel CVC, amb la col·laboració de SEAT, Volkswagen i la Fundació i2CAT.

The BrAIn Roads és una producció de Minifilms TV

the_brain_roads

Apunta't i descobreix el futur de la mobilitat i la conducció autònoma

noticias
novedades

De esto se habla