a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

MEMEnginy24: Celebrant els 10 anys a la UAB

Arriba el desè aniversari de la MEMEnginy on es reuniran les empreses més top del sector tecnològic. Aquest esdeveniment posarà en contacte el món laboral amb els futurs professionals. T’esperem el pròxim 25 d’abril!

Els 10 anys de congrés tecnològic de l’Escola d’Enginyeria serà el pròxim dijous 25 d’abril. La MEMEnginy atraurà les millors empreses i és el moment ideal per anar-hi i trobar feina.  El programa inclourà una fira d’empreses, conferències  i sessions de networking, amb l’objectiu de facilitar la interacció entre l’alumnat i el sector laboral. Les àrees destacades seran l’Internet of Things (IoT), el Green Tech, la intel·ligència artificial, la gestió de dades, la transformació digital i la ciberseguretat, àmbits amb una demanda creixent de professionals.

L’alumnat del Consell d’Estudiants juga un paper actiu en l’organització de l’esdeveniment, col·laborant conjuntament amb l’Escola d’Enginyeria. La inauguració comptarà amb la presència del director de l’Escola d’Enginyeria, Ian Blanes, i representants estudiantils, com l’Ariadna Garnica, organitzadora del #MEMEnginy24, destacant la importància d’aquest tipus d’activitats per establir connexions amb el món laboral.

Amb més de 60 empreses participants, incloent-hi NTT DATARoche Farma EspañaBertIADeloitteGlovoIndraSchneider ElectricSDG Group EspañaSEIDORSemidynamics o SiPearl entre d’altres, seran a l’esdeveniment, oferint oportunitats de networking i entrevistes personals. entre d’altres, seran en l’esdeveniment, oferint oportunitats de networking i entrevistes personals.

El programa s’estructurarà en tres parts: fira d’empreses, conferències i sessions de networking, permetent als participants conèixer les últimes tendències i reptes del sector, establir connexions personals i explorar oportunitats professionals.

La MEMEnginy 2024 servirà com a plataforma perquè els més de 2.500 estudiants de l’Escola d’Enginyeria comencin a connectar-se amb el món laboral i coneguin de prop les empreses del sector, creant noves oportunitats per al seu futur professional.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.