a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Connecta amb el Futur: Entrevistes 1 a 1 a MEMEnginy 2024

En el marc del desè aniversari de MEMEnginy, l’Escola d’Enginyeria de la UAB torna a acollir una oportunitat única per accelerar la teva carrera professional: les Entrevistes 1 a 1.

Aquesta activitat se celebrarà el proper 25 d’abril a la tarda, coincidint amb la programació de MEMEnginy 2024, i oferirà als estudiants i joves professionals la possibilitat d’interactuar directament amb els responsables de recursos humans de les principals empreses del sector tecnològic.

Què són les Entrevistes 1 a 1? Les Entrevistes 1 a 1 són sessions de 5 minuts on tindràs l’oportunitat de presentar-te i connectar personalment amb líders i responsables de talent d’empreses capdavanteres en el sector de l’enginyeria i la tecnologia. Aquest format intensiu està dissenyat per maximitzar la teva visibilitat i possibilitats davant possibles empleadors.

DETALLS:

  • Data: 25 d’abril de 2024
  • Horari: De 15:00 a 18:00 h* (HORARI EXACTE PENDENT DE CONFIRMAR)
  • Ubicació: Seminaris A, B i C de l’Escola d’Enginyeria, UAB

Empreses Participants: Entre les empreses confirmades hi han empreses com NTT Data, Deliotte o ROCHE, o d’altres com Semidynamics i Grifols. Aquesta diversitat en la participació empresarial assegura una àmplia gamma d’oportunitats per a tots els camps d’interès, des de l’enginyeria de programari fins a la biotecnologia, l’enginyeria quñimica i el desenvolupament sostenible.

Com participar? Aquesta és la teva oportunitat per fer un pas endavant en la teva carrera, obtenir consells valuosos de carrera i possiblement assegurar unes pràctiques o posició laboral. Les inscripcions actualment ja estan tancades. Si et vas registrar segueix atent i atenta als correus de l’organització.

No perdis aquesta oportunitat d’or per connectar amb el teu futur! Més informació la pàgina web.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.