a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Explorant la IA i l’automatització amb NTT DATA

MEMEnginy 2024 està a punt d’arribar i, amb ella, una programació excepcional de conferències. Un dels tracks de confèrencies tindrà lloc al Stage NTT DATA. El proper 25 d’abril, l’Escola d’Enginyeria de la UAB acollirà tot un seguit de xerrades, tallers i activitats. T’animem a descobrir i inscriure’t en les sessions que revolucionaran la teva visió del futur tecnològic.

Al Stage NTT DATA (Q1/1003) l’horari i temes de les conferències serà:

  • 10:30 – 11:30 h: SDG Group – Optimitzant Dades en Museus de Barcelona A càrrec dIgnasi Canovas, Senior Consultant en SDG Group, aquesta xerrada explorarà com utilitzar les dades per millorar l’assistència dels museus de Barcelona. Un cas pràctic que mostra el poder de l’anàlisi de dades en la gestió cultural. 
  • 11:30 – 12:30 h: NTT DATA – AI: The New Era amb Manuel Sanchez, Azure Evangelist & Technical Manager a NTT DATA | Microsoft MVP Azure, ens endinsarà en el món de Azure OpenAI. Discussió sobre com la intel·ligència artificial està evolucionant ràpidament i transformant el panorama tecnològic i empresarial. Des dels seus inicis fins als avenços més recents, analitzarem el viatge de la IA i el seu impacte en una varietat d’indústries. A més, proporcionarem una visió pràctica sobre com implementar Azure OpenAI en projectes reals. 
  • 12:30 – 13:30 h: NTT DATA – Network Automation Amb Maria Angels Burrieza (Process & System Technician a NTT DATA) i Marcelo Di Grígoli (Network Automation Leader a NTT DATA), aquesta sessió detallarà el rol de l’automatització en el món de les xarxes de comunicacions. Es comentaran les avantatges que ofereix l’automatització de processos i infraestructures, la seva integració amb eines de client i explorarem casos d’ús que permetran entendre la seva aplicació en àmbits tant de projectes com de serveis. 

PARTICIPACIÓ I INSCRIPCIONS: Per a garantir la teva plaça en aquestes conferències, t’animem a inscriure’t el més aviat possible. Les plaçes són limitades a 90 persones i la demanda és alta. Inscriu-te aquí.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.