a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Ets emprenedor i vols formar part d’un projecte? Ets un maker i t’apassionen els reptes?

La MEMEnginy conjuntament amb el Parc de Recerca de la UAB llança una nova iniciativa denominada «CONNECTA: Prototyping & Team Match Making». Aquesta jornada està dissenyada específicament per emprenedors en les fases inicials que busquen col·laboradors per donar vida a les seves idees, així com per estudiants i makers proactius que desitgen unir-se a projectes innovadors.

Dins del programa de les activitats del MEMEnginy24, la jornada «CONNECTA» tindrà lloc als UAB Open Labs de l’Escola d’Enginyeria, des de les 12:30 fins a les 14:00 hores. El detall del programa és el següent:

  1. Introducció (10 minuts): Iniciarà amb una breu presentació sobre la filosofia de CONNECTA i les oportunitats que l’espai maker ofereix.
  2. Presentació de Projectes (30 minuts): Emprenedors de diversos àmbits exposaran els seus projectes buscant perfils específics per unir-se a les seves iniciatives, amb intervencions de 3 minuts per projecte.
  3. Speed Meetings (20 minuts): Sessions intensives de networking d’un minut on emprenedors i participants podran intercanviar idees ràpidament, establir contactes inicials i identificar interessos comuns.
  4. Match Making (30 minuts): Una sessió de diàleg més relaxada on els participants podran conversar en profunditat i explorar col·laboracions potencials, tot això acompanyat de catering.

Oportunitats per a Participants:

  • Per a emprenedors: Aquesta és una oportunitat per completar el teu equip de treball i trobar el suport tècnic i creatiu necessari per portar el teu prototip a la realitat.
  • Per a estudiants i makers: Suma’t a un projecte emprenedor i explora la possibilitat de desenvolupar el teu Treball de Fi de Grau (TFG) presentant-lo a esdeveniments de prestigi com el 4YFN.

INSCRIPCIONS OBERTES: Animem a tots els interessats, ja siguin emprenedors amb una idea a punt de prototipar, o estudiants i makers amb passió pels reptes, a inscriure’s a «CONNECTA». No perdis l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència única en un entorn creatiu i innovador. Tota la informació i els projectes que participaran aquí.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.