a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Descobreix «The BrAIn Roads»: Un viatge per la innovació en conducció autònoma rural a MEMEnginy 2024

The BrAIn Roads és un documental divulgatiu que narra la trepidant recerca d’un grup d’investigadors i investigadores del Centre de Visió per Computador (CVC) immersos en el desafiant repte de desenvolupar una intel·ligència artificial que permeti que un vehicle condueixi de manera autònoma per les zones rurals.

Hem programat una projecció del documental i una taula rodona amb experts:

  • Introducció (5 minuts): Benvinguda i presentació a càrrec d’Alex Romaní, speaker oficial de MEMEnginy24.
  • Projecció (35 minuts): Projecció del documental «The BrAIn Roads». Pots veure el tràiler aquí.
  • Taula Rodona (35 minuts): Conversa amb experts en mobilitat de la UAB, incloent Antonio M. Lopez Peña, investigador principal del projecte al CVC i professor ICREA Acadèmia a la UAB, Pilar Dellunde i Clavé, Coordinadora del grau de Filosofia de la UAB, Àngel Cebollada Frontera, Director del Departament de Geografia de la UAB, i Carme Miralles Guasch, Catedràtica de Geografia Urbana de la UAB.

Mitjançant una immersió a la recerca en intel·ligència artificial, el documental ens transporta des dels laboratoris del CVC fins a les emocionants proves de camp al parc natural de l’Alt Pirineu. «The BrAIn Roads» ofereix una perspectiva apassionant del món de la ciència i la innovació, connectant el públic amb la història inspiradora d’un equip de recerca que treballa incansablement per transformar la conducció autònoma i construir ponts cap a una mobilitat del futur més accessible i sostenible.

Aquest documental exposa els resultats del projecte de Tecnologies Digitals Avançades sobre conducció autònoma al medi rural, finançat per la Generalitat de Catalunya i executat pel CVC, amb la col·laboració de SEAT, Volkswagen i la Fundació i2CAT.

«The BrAIn Roads» és una producció de Minifilms TV.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.