a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Descobreix el potencial de la IA en eHealthcare de la mà de ROCHE

Roche Diagnostics destacarà al STAGE ROCHE amb una conferència imprescindible sobre el flux de treball de machine learning d’extrem a extrem en el sector de la salut digital amb la xerrada, titulada «E2E Machine Learning Workflow: No ho Provïs Amb ChatGPT4», a càrrec del Miguel Angel Fernández, Senior Engineering Manager a Roche Diagnostics.

Durant aquesta sessió, Fernández explorarà les implicacions i desafiaments de l’ús de la intel·ligència artificial en l’àmbit de la salut digital. Parlarà de com el machine learning està transformant el tractament i la gestió de la salut a través de solucions innovadores que milloren els el dia a dia dels pacients i l’eficiència operativa. Els participants tindran l’oportunitat d’entendre l’impacte real de la intel·ligència artificial en la vida quotidiana i com s’integra en solucions de salut concretes.

DETALLS

  • Data: 25 d’abril de 2024
  • Horari: 11:30 – 12:30 h
  • Ubicació: STAGE ROCHE (Q3/1003), Escola d’Enginyeria, UAB
  • Inscripció: Inscriu-te aquí

La xerrada de Roche a MEMEnginy 2024 no només es centrarà en els aspectes tècnics del machine learning, sinó que també abordarà qüestions ètiques i d’implementació pràctica en escenaris reals. Això la converteix en una sessió ideal tant per a estudiants d’enginyeria com per a professionals del sector que busquen aprofundir en les tecnologies d’IA i la seva aplicació en el món real.

Al Stage NTT ROCHE (Q3/1003) hi hauan més conferències, pots consultar l’horari aquí.

Si t’interessa el futur de la salut digital i com les tecnologies emergents com el machine learning poden ser aplicades per resoldre problemes reals, no et perdis aquesta oportunitat d’aprendre d’un dels referents en aquest sector. 

PARTICIPACIÓ I INSCRIPCIONS: Per a garantir la teva plaça en aquestes conferències, t’animem a inscriure’t el més aviat possible. Les plaçes són limitades a 100 persones i la demanda és alta. Inscriu-te aquí.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.