a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

De l’Espai a l’enginyeria diària: Descobreix el TRACK 2 a MEMEnginy 2024

En la propera edició de MEMEnginy, que se celebrarà el 25 d’abril de 2024 a l’Escola d’Enginyeria de la UAB, el TRACK 2 promet oferir una sèrie de xerrades imprescindibles que abordaran des de la innovació en sistemes de navegació per satèl·lit fins al dia a dia dels enginyers en el sector tecnològic.

Aquest és el programa del TRACK 2 de MEMEnginy 2024 que tindrà lloc a l’aula Q2/1003:

  • 10:30 – 11:30 h: «L’ecosistema GNSS europeu i tendències futures»Marc Solé Gaset i David Lázaro Leiva d’INDRA presentaran una visió integral del Sistema Global de Navegació per Satèl·lit (GNSS) a Europa. Aquesta xerrada explorarà les activitats actuals, els programes clau com EGNOS i Galileo, i el emergent LEO-PNT, ressaltant el paper d’INDRA en aquests desenvolupaments.
  • 11:30 – 12:30 h: «Connecta amb l’activitat professional i els projectes a la DTIC UAB» – Una taula rodona amb personal de la DTIC UAB que cobrirà els diversos rols en Desenvolupament, Producció, Sistemes, Suport, Seguretat i Comunicacions. Els participants coneixeran de primera mà els projectes i tecnologies que maneja la DTIC, a més dels perfils i competències demandats. La sessió culminarà amb un sorteig de dues dessuadores UAB entre els assistents.
  • 12:30 – 13:30 h: «Un dia d’un enginyer a Glovo»Pol Valletbó, Alumni de la UAB i actual enginyer a Glovo, compartirà els desafiaments i projectes diaris que enfronten els enginyers de Glovo. Aquesta xerrada proporcionarà una perspectiva realista i pràctica de la carrera en una de les empreses de lliurament més dinàmiques i de creixement ràpid del món.

PARTICIPACIÓ I INSCRIPCIONS: Les places per a cada una d’aquestes sessions són limitades a 60 persones, la qual cosa garanteix una experiència més propera i l’oportunitat d’interactuar directament amb els ponents. Aquestes xerrades són una oportunitat única per a estudiants i professionals interessats en les últimes tendències tecnològiques i en ampliar els seus horitzons professionals.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.