a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

Intel·ligència Artificial i Trajectòries Professionals: Destacats de les sessions a la Sala de Graus

La Sala de Graus de l’Escola d’Enginyeria serà l’escenari de tres xerrades fascinants que combinen tecnologia avançada i desenvolupament professional durant la MEMEnginy 2024.

Aquest és el programa de la SALA DE GRAUS de MEMEnginy 2024 en horari de matí:

  • 10:30 – 11:30 h: «Incorporació de la IA en els processos de producció cartogràfica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona»Montserrat Monteagudo, Cap de Secció de Cartografia de l’AMB, compartirà com la secció de cartografia utilitza la intel·ligència artificial per generar noves capes d’informació geogràfica. Aquesta tecnologia no només enriqueix els productes cartogràfics existents sinó que també permet crear-ne de nous, com ara l’aplicació per al recompte d’usuaris de les platges metropolitanes a partir d’ortoimatges.
  • 11:30 – 12:30 h: «Pren el control de la teva trajectòria professional: De l’estudiant al creixement corporatiu» – Aquesta xerrada oferirà una guia detallada sobre les etapes clau en la trajectòria laboral d’un estudiant, des de la preparació del perfil professional fins a l’avanç en el món corporatiu. La sessió està dissenyada per oferir un valor formatiu màxim, integrant exemples pràctics i experiències personals que il·lustren situacions reals.
  • 12:30 – 13:30 h: «Solució cloud integral + AutoML en Databricks»Enrique Ruiz, CTO de BertIA, explorarà l’ús de Databricks per a la ingesta de dades (PySpark), el seu emmagatzematge (datalake), transformacions (databricks i ML) i finalment el seu consum (PBI). Aquesta xerrada proporcionarà una visió integral de l’ús de plataformes cloud i AutoML per optimitzar el processament i anàlisi de dades.

A la tarda hi hauran dos sessions més en format taller, consulta el detall al programa.

PARTICIPACIÓ I INSCRIPCIONS: Les places per a cada una d’aquestes sessions són limitades a 80 persones, la qual cosa garanteix una experiència més propera i l’oportunitat d’interactuar directament amb els ponents. Aquestes xerrades són una oportunitat única per a estudiants i professionals interessats en les últimes tendències tecnològiques i en ampliar els seus horitzons professionals.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.