a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

La Càtedra UAB-Cruïlla de Intel·ligència Artificial en l’àmbit de la Música i de les Arts dona suport a l’esdeveniment #MEMEnginy24 per impulsar la innovació en tecnologia i enginyeria.

Barcelona, 24 d’abril de 2024 – La Càtedra UAB-Cruïlla de la Universitat Autònoma de Barcelona (catedrauabcruilla.cvc.uab.cat), dona suport a l’esdeveniment MEMEnginy 2024, una iniciativa destacada que promou la innovació i la creativitat en els sectors de l’enginyeria i la tecnologia. Aquest esdeveniment es durà a terme el proper dijous 25 d’abril de 2024, a l’Escola d’Enginyeria.

#MEMEnginy24, amb l’objectiu de connectar tot el talent jove de l’àmbit TIC i de les enginyeries de la UAB amb el món laboral, és una Fira que s’ha anat transformant a mesura que s’anaven transformant la tecnologia i el mercat laboral. En la desena edició els àmbits presents seran l’Internet of things (IoT), el green tech, la intel·ligència artificial o la gestió de dades, àmbits amb una demanda creixent de professionals. La participació de la Càtedra UAB-Cruïlla destaca el compromís amb la promoció de l’educació i la recerca en àrees que creuen els límits entre tecnologia, humanitats i ciències socials.

 

El Dr. Fernando Vilariño, director científic de la Càtedra UAB-Cruïlla, expressa: «#MEMEnginy24 és un component molt rellevant en el pla de treball de la Càtedra, ja que permetrà el contacte amb l’ecosistema d’empreses i facilitarà la posada en marxa d’accions d’innovació i col·laboració interdisciplinària, on la IA serà un ingredient clau. Aquest primer any d’activitat de la Càtedra és una oportunitat excel·lent perquè els estudiants coneguin els reptes de l’ecosistema d’empreses al voltant dels esdeveniments artístics. L’objectiu principal és traslladar el talent de l’Escola al sector perquè els estudiants puguin aplicar els seus coneixements en entorns reals a través de treballs de recerca i contractes laborals.».
La MEMEnginy obrirà les portes de la Fira a les 10 del matí fins les 18 h de la tarda. Hi haurà més de 70 expositors. Els estudiants podran parlar directament amb els responsables de recursos humans i professionals de l’enginyeria de les empreses presents.  Amb el suport de la Càtedra UAB-Cruïlla s’incorpora un enfoc especial en la sostenibilitat i la responsabilitat social, temes que són al cor de la missió d’aquest projecte.

Per a més informació sobre l’esdeveniment MEMEnginy 2024 i com participar-hi, visiteu https://www.memenginy.cat/

Per a consultes de premsa, contacteu a:


Albert Gil López
premsa.enginyeria@uab.cat
+34 622 70 25 94

 

SOBRE LA CÀTEDRA UAB-CRUÏLLA

La Càtedra UAB-Cruïlla és una iniciativa conjunta pública-privada entre la Universitat Autònoma de Barcelona i Cruïlla, dedicada a fomentar la col·laboració interdisciplinària i donar suport a la recerca en Intel·ligència Artificial en l’àmbit de la Música i de les Arts. Está finançada pel Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, a través de la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial, i  s’enmarca en l’Estrategia Nacional de Inteligencia Artificial (ENIA), en l’agenda España Digital 2026, així com en el Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia
Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.