a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

d

Copyright @ Select-themes

Follow us

BEYOND COLLAPSE: Fusió d’art, tecnologia i música electrònica en un concert únic a la Spring Carpa

Una de les novetats dels 10 anys de la MEMEnginy és l’aposta per noves propostes que enriqueixin l’esdeveniment i aportin més valor als assistents. D’aquesta manera, el proper 25 d’abril, a partir de les 18.00 h de la tarda, la Carpa Square es transforma en la Spring Carpa, un espai on gaudir de propostes culturals úniques que combinaran tecnologia, art i música electrònica amb l’actuació BEYOND COLLAPSE.

BEYOND COLLAPSE és un projecte musical revolucionari liderat per dos DJs cíborgs que no només barregen habilitats musicals amb sensibilitat, sinó que també reflexionen sobre les implicacions ètiques de l’ús excessiu de tecnologies. A través dels seus ritmes pulsants i sintetitzadors futuristes, BEYOND COLLAPSE teixeix narratives sonores que exploren l’evolució tecnològica, la raça humana i el record del planeta Terra.

Cada nota és un eco de la intersecció entre humanitat i màquina, tot provocant una reflexió sobre la responsabilitat en la creació i ús dels avenços tecnològics. La seva música no és només un viatge sonor, sinó també una crida d’alerta cap a un futur on l’ètica i la tecnologia han de ballar en harmonia per preservar l’essència humana en l’era digital.

Aquesta innovadora actuació tindrà lloc a la tarda, després de la MEMEnginy24, a l’espai de la Spring Carpa, a les 20.00 h, oferint als assistents una experiència immersiva on la música i la tecnologia es fusionen en perfecta harmonia.

Aquest concert és una oportunitat per experimentar com la música pot influir i reflexionar sobre temes tan crucials com la tecnologia i la seva integració amb la vida quotidiana. Els assistents no només gaudiran d’un espectacle audiovisual impactant, sinó que també participaran en una experiència que desafia la percepció tradicional de la música electrònica.

Comparteix

MEMEnginy es una ventana abierta al futuro de la tecnología y la ingeniería, un punto de encuentro esencial. Aquí, los estudiantes de la UAB tienen la oportunidad única de conocer de cerca a las empresas líderes, aprender en talleres y actividades y, lo más importante, acelerar y dar ese primer gran paso en su carrera profesional. Y eso representa. Curiosidad, pasión, crecimiento, compromiso, trabajo en equipo, honestidad, innovación y aprendizaje.